gorillas storm ellende artikel cover

Problemen bij Gorillas tijdens Eunice en de stormen? Gevaar, geen loon?

Werk was kut vandaag. Man. In het pakhuis van de schrijver van dit artikel probeerden we de veiligheid op een zeker peil te houden. Was moeilijk te doen met deze fietsen, met de op cruciale momenten falende remmen. Maar het was te doen. Hoe was het voor jou?

Tijdens storm Eunice probeerde Gorillas de natuur te slim af te zijn. Ze probeerden de diensten zo lang en zo veel te laten houden draaien als ze konden. Ze speelden spelletjes met onze levens en gezondheid! Het idee dat een uitzuigend bedrijf zoals Gorillas een beter begrip heeft van meteorologie dan alle beroemde instituten bij elkaar, en een objectieve blik heeft op wanneer het ‘veilig’ is voor ons om te werken, is belachelijk. In oud-west werden mensen gezegd te gaan lopen toen fietsen te gevaarlijk ‘werd’. Waatttt.

Hoe was het in jouw pakhuis? Werd jij onder druk gezet om te werken? Hoe werd dat gedaan? Er gaan verhalen rond van mensen die gedwongen werden om een dag onbetaald verlof op te nemen vanwege de storm. Als dit waar is, zouden we het niet moeten accepteren en voor ons op moeten komen. Dit is glad ijs.

Heb je iets te delen of vragen, laat dat niet en schrijf naar radicalriders@riseup.net.