oplossing voor mustapha

Oplossing voor Mustapha! Dank voor alle solidariteit

Na 4 veel te lange maanden is er een oplossing bereikt voor Gorillas rider Mustapha, die na een ongeluk in grote problemen raakte. Over de inhoud van de afspraken kunnen we geen uitspraken doen. Wat we wel kunnen uitspreken is onze enorme dankbaarheid voor de solidariteit zowel uit Nederland als van over de grens.

Als eerste het woord aan Mustapha:

Dag alle Radical Rider leden,

Het was een lange en moeizame periode. Dit is een van de moeilijkste periode die ik ooit in mijn leven heb meegemaakt. Gelukkig is het tot een positief eind gekomen.

Ik wil iedereen uit de grond van mijn hart bedanken voor alle steun en hulp die ik heb gekregen. Ik weet niet hoe het zou zijn gelopen als ik dit in mijn eentje had moeten doen. Wellicht was ik nog steeds bezig geweest of had ik de hoop op gegeven. Denk niet dat ik de 2de optie had gedaan. Ik geef nooit op 😉 maakt niet uit in welke situatie ik zit. Al moet ik sterven.

Het is heel mooi om te zien hoe iemand zoveel steun en hulp krijgt vanuit binnen en buitenland. Van geld ophalen naar demonstreren etc etc. Ik wil in het bijzonder Sjerp bedanken. Het is ongelofelijk wat die man in zijn mars heeft. Ik bedoel maar een miljoenen wellicht miljarden bedrijf de strijd mee aangaan terwijl je in een burn-out zit dat is niet niets.

Ik ben blij dat ik dit achter de rug heb en ga mij nu focussen op positiviteit.

Dank allen ❤️❤️❤️

Wij blijven er op aandringen bij Gorillas dat ze een fatsoenlijk protocol aannemen omtrent ongevallen. Of fietsen nu goed of slecht zijn, ongevallen gebeuren in het verkeer, en dat mag er nooit toe leiden dat mensen persoonlijk in grote problemen komen. Dat is de verantwoordelijkheid van de baas. We verwachten van Gorillas dat zij binnen afzienbare termijn hierin met verbeterplannen komen.

Ondertussen zijn we moe maar ook erg tevreden. Over de oplossing kan niets gezegd worden. Maar wat was het mooi te zien, al die internationale solidariteit en actie. radical riders actie in gorillas hoofdkantoor We hebben samen iets van 200 mails verstuurd als eerste actie. In Berlijn werden Gorillas-reclames aangepakt uit solidariteit. We hebben de media goed opgezocht, en vanuit Mustapha’s zaak onveiligheid bij Gorillas als geheel aan de kaak gesteld. Meer dan duizend euro is opgehaald, waaronder op solidaire kookavonden. We probeerden eerst op nette burgerlijke wijze de zaak op te lossen maar dat was niet vooruit te branden. Mustapha en Sjerp hebben nog geprobeerd op de Zuid-as verhaal te halen. En… dus kwam het neer op onszelf en stonden we in ene binnen in Gorillas hun hoofdkantoor. Fantastisch.